Blue Flower

Tisztelt soroksáriak!

Indítványozom egy egyesület létrehozását, megalapítását, mely a következő értékeket vallaná, és a lent sorolt tevékenységeket vállalná fel.

- Soroksár oktatásának a fejlesztése fontos a fiatalok itthon tartásához.

- A soroksári gyermekek és felnőttek művészeti és kézműves oktatása, képzése, fontos a szabadidő hasznos eltöltése, és a tehetséggondozás területein.

- A kerület természeti kincsinek megóvása, karbantartása, ezek ügyéért kiállás, elsődleges fontosságú.

- Befektetők, gyárak, cégek idecsábítása, a kerület lehetőségeivel megismertetése, fontos út a jövő magalapozása felé.

- Soroksár hagyományainak felelevenítése, oktatása, ápolása, a hely szellemének a megőrzése, alapvető kötelességünk.

- A kerület szegényeiért kiállni, a rászorulóknak segíteni, a életvitelhez, fennmaradáshoz utat mutatni, az egyesület egyik fontos feladata.

- A helyi kisvállalkozók munkájának segítése, fontos a munkahelyek megőrzése, új lehetőségek megteremtése miatt.

- Az egyesület fenntartására, a segítő programok finanszírozására, jótékony kezdeményezések pénzügyi hátterének a megteremtésére, egy nonprofit módon működő, használt cikk üzlet nyitásával lehetne bevételt generálni. (Turkáló)

- A nemzetközi kapcsolatok erősítésével, például hasonló értékeket valló társ egyesületek külföldön, testvérvárosok, települések, kerületek felkutatásával, számuk növelésével, nyitni kell a világ felé. Nemzetközi cserediák, és csereüdülés programokba belépni, ezzel segíteni a kerület lakóit, szép és nemes feladatunk lehet.

- Az egyesület felvállalja a kerület zöld programjainak támogatását, saját maga is indít fásítási programokat, valamint a Zöld Localpatriota Mozgalom ügyeit is segíti, felvállalja.

 

További felvállalandó ügyek ötleteit, a jelentkező tag jelöltektől is szívesen fogadok! Az egyesület megalapításához jogász, közgazdász, pályázatíró, könyvelő, stb. szakemberek jelentkezését is várom! Kérem, aki csatlakozna hozzám, hozzánk, és szívesen tenne a kerületért, az jelentkezzen nálam, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.